Selidba u Beogradu – evo šta treba da znate

Written by Margareta Grujic on . Posted in Uncategorized

Ukoliko ste odlučili da se preselite u Beograd iz drugog grada ili na drugu lokaciju u gradu, potrebno je da znate nekoliko stvari kako biste s olakšali selidbu. Ukoliko angažujete profesionalnu agenciju za selidbe Beograd oni sve ovo mogu umesto vas da završe. Važno je da uzmete u obzir gužve u saobraćaju, radno vreme, zatim prohodnost ulica i eventualne radove na putu.

Prilaz:

Zavisno od dela grada i ulice, pogledajte na mapi kako je najlaše prići prostoru gde se selite. Vrlo je važno da li je ulica jednosmerna ili dvosmerna i sa koje strane se ulazi. Parking:

Dobro istražite da li ima mesta za parking i koliko blizu zgrade/kuće u koju se useljavate. Zatim se raspitajte da li se parking plaća i ukoliko je u pitanju gradska zona, koja je odnosno koliko smete da se zadržite.

Lift: Ukoliko se rade selidbe stanova selite na sprat raspitajte se da li u zgradi postoji lift. U Beogradu, pogotovo u starom delu grada mnoge zgrade su bez lifta. Takodje se raspitajte da li postoji i teretni lift i da li radi. Selidba u Beogradu Bgds Transport postoji već dugi niz godina i uradili smo bezbroj selidbi u Beogradu. Imamo dosta iskustva i možemo da predvidimo sve situacije koje mogu da iskrsnu pri selidbi u Beogradu (gužve u saobraćaju, nezgodan prilaz, jednosmerne ulice i sl). Bavimo se kompletnom organizacijom selidbe. Prvo ćemo saslušati vaše potrebe, isplanirati selidbu, organizovati pakovanje i prevoz, zatim sve postaviti na mesto, čak vam možemo organizovati i čišćenje prostora. U Beogradu je jednostavnije prvoz vršiti kombijem, zbog gužve u saobraćaju, jednosmernih i uskih ulica i parkiranja. U našoj ponudi nudimo kombi prevozpo povoljnim cenama. Takodje, ukoliko kombi nije dovoljan nudimo vam rešenje i za to, prevoz kamionima.  Vaše je samo da nas pozovete a mi ćemo doći na besplatnu procenu selidbe. Zatim ćemo istražiti lokaciju na koju se seliti i napraviti detaljan plan. Ovo sve je vrlo važno kako bismo izbegli stres, zastoje i kako bi selidba prošla što brže i jednostavnije. Vama ostaje samo da uživate u svom novom prostoru. Kontaktirajte nas +381 63 1877 817!

Tags: , , ,

Call Now Button