Kako pakovati u kartonske kutije?

Written by Margareta Grujic on . Posted in Uncategorized

Kartonske kutije koje koristimo pri selidbama i koje prodajemo su vrlo kvalitetne. Ipak potrebno je pridržavati se saveta kako na pravila način da ih koristimo. kako pakovati? Ovo je važno radi očuvanja stvari kada se radi selidba.
  1.  Vodite računa o preporučenoj težiniTroslojne kutije obično mogu da izdrže do 20kg dok trslojne mogu da podnesu više, do 30 kg.
  2.  Hartija izmedju stvari Ukoliko pakujete osetljive i lompljive stvar, obavezno ih uvite u hartiju i hartiju postavite izmedju stvari, kako se ne bi oštetile udaranjem jedne o drugu
  3.  Selotejp Preporučujemo vam da ne štedite na selotejpu. Vrlo je važno da kutije butu pravilno i dobr zatvorene kako sadržaj ne bi ispao i tom prilikom se oštetio u selidbi.
  4.  Upišite sadržaj Kako bi vama kasnije bilo lakše, dobro je da na kutijama napišee šta se u njima nalazi. Pogotovo ukoliko je u nutra neki lomljiv ili osetljiva materijal, dobro je to naznačiti.Pre same selidbe nudimo vam mogućnost da mi izvršimo pakovanje stavri u skladu sa vašim željama i potrebama. Radi očuvanja vaših dragocenosti preporučujemo vam da pakovanje prepustite profesionalcima. Uštedećete vreme i stvari će biti spakovane na bezbedan način. Dobro spakovanje stvari će znatno olakšati preselenje i naknadno rasporedjivanje u novom prostoru.Mi vam nudimo sve potrebne materijale za selidbu. Vaše je samo da nas pozovete!

Tags: , ,

Call Now Button